Testimonials

Multumesc, Andreea! Pentru fiecare masaj care ma relaxeaza si energizeaza si care aduce la pachet sfaturi utile. Poate inventati un abonament permanent la Kinetisport!

placeholder
Alexandra Puescu
Designer, FashionStyle

Andreea stie foarte bine ce face, detine foarte multe informatii in acest domeniu si e imposibil sa nu te ajute daca mergi la ea cu o problema. E foarte important sa mergi la un profesionist atunci cand ai nevoie de un masaj, altfel lucrurile se pot chiar inrautatii

placeholder
Diana Oancea
Farmacist

Andreea este o super profesionista. Prin masaj pe langa ca mi-a eliminat toate durerile de spate pe care le aveam m-a si energizat. Felicitari, as alege in fiecare zi!

placeholder
Ionita Mihaela
Manager

Exact ce iti trebuie dupa, sau in timpul unei zile solicitante de munca! Pentru mine cei de la Kinetisport inseamna refresh-ul de care am nevoie! Recomand cu caldura!

placeholder
Tiberiu Oprea
Instalator

Multumesc, Andreea, pentru energia pozitiva cu care ma incarci de fiecare data! Tehnicile tale de masaj sunt foarte eficiente si ma simt ca un bebelus dupa fiecare sedinta. Te voi recomanda cu incredere, oricand!

placeholder
Mihaela Toma
Consultant Vanzari

Un adevarat profesionist! Prezenta si atenta la problemele pe care le ai! Desi sunt o fire activa statul pe scaun e un sport pe care-l fac prin natura meseriei mele!

placeholder
Vlad Cristian
Inspector

Ai nevoie de un terapeut? Programeaza-te acum!