Andreea ElenaKinetoterapeut

placeholder

La baza formarii mele stau cursurile Facultatii de Kinetoterapie si programul de master “Recuperare si reeducare motrica si somato-functionala” din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, Bucuresti.

Am ales sa devin fizioterapeut deoarece am inteles ca miscarea are un rol primordial in viata noastra. Am iubit sportul de mica, tatal meu fiind sportiv, mi-a transmis aceasta pasiune.

Din fericire, ma numar printre persoanele care zi de zi au ocazia de a face miscare, iar acest lucru ma implineste.

Lipsa miscarii are un rol negativ asupra noastra, devenim treptat epuizati psihic si fizic, chiar daca nu depunem niciun efort deosebit. La finalul zilei, suntem lipsiti de energie si ne refugiem acasa, de data aceasta in fata televizorului.

Insa aduceti-va aminte de zilele in care dupa munca, in loc sa mergem acasa, ieseam in oras cu prietenii, mergeam in parc sau ne plimbam cu bicicleta. Intreaga dispozitie ni se schimba si capatatam un cu totul alt tonus, ba chiar eram mai energici.

Rolul meu este acela de a readuce miscarea in viata lor. Totodata, reusesc sa le readuc si optimismul si buna dispozitie.

Posibilitatea de a ajuta oamenii care intampina dureri sau neplaceri care le ingreuneaza viata m-a facut sa iubesc aceasta meserie. Ma simt implinita pentru ca lucrez intr-un mediu placut si favorabil pentru a ma putea dezvolta atat profesional, cat si uman.

Imi place foarte mult sa-mi ascult pacientii si sa-i fac sa se simta mai bine pentru a-i ajuta sa treaca mai usor peste problemele lor si sa observ rezultatul muncii mele atunci cand acestia se intorc zambind la cabinet.

how can we help you?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

Multumesc, Andreea! Pentru fiecare masaj care ma relaxeaza si energizeaza si care aduce la pachet sfaturi utile. Poate inventati un abonament permanent la Kinetisport!

placeholder
Alexandra Puescu
Designer, FashionStyle

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?